-
افت کیفیت خدمات زرین پال
بادرودخدمت همکاران
هدف ازدرج این پست فقط جهت اشتراک گذاری تجربه کاری دیگرهمکاران باواسط پرداخت زرین پال طی یکسال گذشته است وخدای نکرده قصدونیت سو نسبت به مجموعه زرین پال وجودندارد
بنده ازسال1394 ازکاربران زرین پال هستم وتاحدود یکسال گذشته هیچ مشکلی نداشتیم ولی متاسفانه حدودیگسال است من خودم شاهد افت کیفیت درارائه سرویسدهی زرین پال هستم وواقعا نمیدانم فقط بااین مشکل موجه هستم یاشماهمکاران کاربر درگاه زرین پال هم مثل بنده باچنین مشکلاتی که بیشتر مربوط به طولانی شدن تسویه حساب وهمچنین عدم پاسخگویی منظم بخش پشتیبانی درارتباط با درخواستها میشود وهربارهم بهانه ایی برای این طول کشیدن تسویه حسابها میاورند مثل عدم وجود اینماد-ثبت نام مالیات و اخذگام 4 وغیره همکاران محترم لطفا تجربه خودتان را نسبت به همکاری بازرین پال درادامه این پست کامنت کنید نمیدانم شاید فقط من بااین مشکل روبرو هستم چندبارهم میخواستم به همکاری خودپایان بدهم و بادرگاه دیگری کارکنم ولی بازهم گفتم درست میشود به صورمثال آخرین تسویه حساب من که درنوروز انجام شد12روز از آخرین تراکنش خریدتا تسویه حساب توسط زرین پال طول کشید درصورتی که من در پنل خودم گزینه تسویه حساب روزانه را انتخاب نمودم دارای اینماد-پرونده فعال مالیاتی وگام4هستم وبقول خودزرین پال که قبلا بهانه تاخیر راعدم وجود درگاه اختصاصی عنوان میکرد من درگاه اختصاصی هم اخذکردم ولی بازهمچنان بیشترازیک هفته به بالا زمان تسویه حسابم طول میکشد وبسیارمایلم که این مجموعه مجدد مثل روند قبلی خود درقبل از یکسال گذشته بازگردد و مثل قدیم بدون مشکل همکاری داشته باشیم قدیم طولانی ترین زمان تسویه حسابها 3روز طول میکشید وپشتیبانی طی کمتراز1ساعت تیکیتها را بازگشایی وپاسخ جامع ارسال میکردولی الان 2روز طول میکشدپشتیبانی پاسخ تیکیت با پاسخ کیلشه ایی و غیرسازنده جواب میدهد من زرین پال دوست دارم و آرزوی ایام بهتری برای این مجموعه دارم لطفا شماهم تجربه همکاری خودرا درج کنید